Skip to main content

Ronald de Wit - Amsterdam

| monique | Gastenboek artikelen
Afscheid van je lieve huisdier-kind voelt altijd verdrietig, onmachtig. Het onvermijdelijke einde van aards leven komt zelden gewenst. Betrokken baasjes (of bij katten.. dienaren) zullen alles gedaan, betaald hebben voor de beste zorg. Als het dan toch zover is, dan wil je ook een waardig, liefdevolle aftocht van het lichaam van je dier. Ik heb vele katten (en een paar honden) als familie gehad. Traditiegetrouw in Landsmeer laten cremeren maar het was tijd voor iets nieuws. Na goede recensies gelezen te hebben, heb ik mijn (zondag 7 Mei '23) overleden Main Coon Mika toevertrouwd aan Dieren Crematorium Zaanstad. De ontvangst van Mika, eerste afscheid, planning, en vandaag opnieuw afscheid, en de crematie waren verdrietig maar wat hebben de medewerkers dit goed gedaan. Aandacht, empathie, zorgvuldigheid en maatwerk (voor mijn specifieke wensen). De leegte blijft, maar met wat aandenken (urn, pootafdruk, vacht) en uitgebreide tijd bij het afscheid, waren als een arm om m'n schouder. Dank je wel Monique en fantastisch team. Zo mooi is het nog nooit gegaan.

Marjo en John van Helvert - Amsterdam

| monique | Gastenboek artikelen
Vandaag precies drie weken geleden op 15-7-2022 afscheid genomen van onze allerliefste hondje Swiffie in het dierenuitvaarthuis in Amsterdam. We werden zeer goed en warm ontvangen en kregen alle tijd om afscheid te nemen. Daardoor konden wij met een goed gevoel Swiffie achterlaten. Op maandag 18-7-2022 konden wij haar urn ophalen. Wederom zeer vriendelijk en liefdevol te woord gestaan. Dank voor alle goede zorgen.

Sylvia Maas - Amsterdam

Zaterdag de as van mijn lieve poes Beebie opgehaald. Zo'n warme ontvangst en de urn stond tussen twee brandende kaarsjes met haar naam op een mooi hartje. Met zoveel respect, net zoals het thuis ophalen van Beebie. Wat een warmte en liefde van jullie wederom...❤ heel veel dank!
Maandag 18 april - 19:17
 • 11 april 2022

Amber - Amsterdam

Dank voor de vriendelijke ontvangst en afhandeling bij het overlijden van onze kat Oscar. Heel fijn!
Dinsdag 22 februari - 15:31
 • 18 februari 2022

Lonieke Ultee - Amsterdam

Het was heel fijn dat kort na het overlijden van Paris, wat in de avond gebeurde, er al contact via de mail was. De volgende dag kon ik ons lieve hondje komen brengen. De ontvangst was rustig, integer en respectvol. Ik mocht alle tijd nemen om afscheid van onze trouwe viervoeter te nemen. Toen ik vandaag de as op kon halen, werd ik wederom heel vriendelijk ontvangen. Ik wil jullie bedanken voor het verzachten van de pijn die het verlies van een hond met zich meebrengt.
Vrijdag 13 Augustus - 23:25
 • 10 Augustus 2021

Nova - Haarlem

Afgelopen vrijdag onze lieve kleine Nova laten inslapen thuis. Daarna haar persoonlijk gebracht bij het Dierenuitvaarthuis. Heel vriendelijk ontvangen, alle tijd voor je. Het ziet er erg verzorgd, mooi en rustig uit. Maandag haar as opgehaald en ook toen weer heel vriendelijk ontvangen. Uiteraard hopen wij jullie niet vaak te bezoeken maar mochten we ooit weer een huisdier verliezen is de keus snel gemaakt, dan komen we naar Amsterdam.

Heel erg bedankt voor de goede zorgen.
Dinsdag 22 september - 18:51
 • 18 September 2020

Chip - Badhoevedorp

Het afscheid van mijn geliefde hondje Chip is door jullie warme begeleiding een mooie gebeurtenis geworden, waar ik met een heel goed gevoel op terugkijk. Monique heeft hem thuis opgehaald met een mooi mandje en ik heb hem in vol vertrouwen aan haar meegegeven. Bij het ophalen van de as werden we ontvangen door Robin, die ons ook weer dat warme gevoel gaf en heel lief en respectvol sprak. Ik had me geen mooier/beter afscheid kunnen wensen.
Dank jullie wel, lieve mensen!
zaterdag 11 januari - 22:47
 • 06 Januari 2020

Irma - Amsterdam

Helaas hebben we op 23 nov onze lieve Maddy moeten laten inslapen. Ze is bijna 16 1/2 jaar oud geworden maar daar is het verdriet niet minder om.
Wij hebben haar naar het dierenuitvaarthuis gebracht en zijn daar zeer vriendelijk en warm ontvangen door Reni. Hebben in een zeer warm en mooi kamertje in alle rust en met alle tijd afscheid kunnen nemen van onze Maddy.
Twee dagen erna konden we Maddy weer op halen en stond de urn al klaar met brandende kaarsjes. een paar dagen erna een lieve kaart gekregen met veel sterkte erop.
Ik heb meerdere katten gehad die overleden zijn en naar een andere crematorium gebracht maar ik moet eerlijk zeggen dat het dierenuitvaarthuis 100x prettiger is omdat ik merk dat deze mensen echt hart voor hun werk hebben en dit ook laten zien.
vrijdag 13 december - 14:14
 • 23 November 2019

M. Krikke-Rootveldt - Diemen

Lieve mensen Heel vriendelijk bedankt voor de mooie en liefdevolle uitvaart van onze Daisy!
En dank voor de mooie kaart!
Wij bevelen jullie zeker aan!

Vr gr Evert en Mildred
dinsdag 10 september - 17:47
 • 04 September 2019

G. Janzee - Amstelveen

Helaas hebben wij onze 16 jarige poes Miyuki in moeten laten slapen vanwege ziekte. Daarna konden we haar direct naar Dierenuitvaarthuis zuid kunnen brengen en daar nog een mooi afscheid kunnen nemen. Zeer goed ontvangen in een mooie kamer, de volgende dag is ze gecremeerd en weer opgehaald. Vandaag nog een kaart ontvangen heel bijzonder. Dank voor de goede zorgen van deze lieve mensen.
woensdag 24 juli - 10:38
 • 17 Juli 2019

R. Bouwman - Amstelveen

Op Woensdag 19 Juni 2019 heb ik Daisy laten inslapen.
Ze is 15 jaar en vier maanden geworden. Ze was al stervende en heb toen besloten haar te helpen.
Daarna gebeld met dierenuitvaarthuis amsterdam-zuid.
Kon meteen vanaf de dierenarts door.
Ben daar keurig op gevangen, en kreeg alle tijd. Dag later gecremeerd, en weer een dag later urn op gehaald.

Wil het dierenuitvaartcentrum hartelijk danken voor de goede en lieve opvang.
vrijdag 21 juni - 12:50
 • 19 Juni 2019

S. Hoogenboom - Vrouwenakker

Dribbles, helaas maar 10 jaar geworden. op Valentijnsdag moeten besluiten om haar in te laten slapen. Onze lieve Poes. Maar wat is het een bijzonder afscheid geworden. Rustig en mooi. alle tijd om afscheid te nemen. Dank jullie wel en wat een service om ons te bellen en vandaag weer bellen dat haar As is afgegeven.
Kortom, we kunnen dit goed en mooi afsluiten.

Dank jullie wel.
donderdag 20 februari - 12:58
 • 14 Februari 2019

Y. Brouwer - Amstelveen

Een heel fijn uitvaartcentrum. Mijn zoon en ik zijn heel lief ontvangen. Onze spike lag er heel mooi bij in een mand. Een fijne kamer waar wij in alle rust afscheid konden nemen. Wij kregen alle tijd, en ook nog wat te drinken. Een dag later zijn wij naar het crematorium gegaan en daar zijn wij ook weer fantastisch ontvangen. Wij hebben spike begeleid tot het einde. Mijn zoon mocht zelf alles doen. Wat een lieve mensen. Bedankt voor jullie goede zorgen!
zaterdag 8 december - 15:07
 • 05 December 2018

Familie de Vos - Amsterdam

vrijdag is mijn lieve kater moos thuis overleden door euthanasie
hij is later op de middag opgehaald door een reuze lieverd die hem zo liefdevol in het mandje legde op een fleecedekentje
ik heb klimopblaadjes bij hem neergelegd en hij kreeg een fleecedekentje met sterretjes over hem heen
zo liefdevol en respect voor het dier
ik vind dit een mooie manier van afscheid nemen en dat hij later op zee wordt uitgestrooid met bloemen erbij vind ik heel mooi
helaas is moos maar 12 jaar geworden,maar de respectvolle benadering en het mooie ophalen heeft mij als eigenaar erg goed gedaan

DAG LIEVE MOOS
zondag 2 december - 15:40
 • 30 November 2018

Familie van der Heul - Diemen

Dankjewel voor de goede zorgen omtrent het afscheid van onze lieve Mickey.
Zeer betrokken werknemers..... mensen die vanuit hun hart werken.

vrijdag 19 oktober - 08:45
 • 08 Oktober 2018

Jacqueline

Ik wilde even laten weten dat is erg blij ben met jullie manier van werken, vriendelijk ontvangen... mensen met een hart voor dieren.
Een mooi bedrijf, heb er een heel goed gevoel aan overgehouden met de manier waarop jullie alles afhandelen

Dankjewel voor de goede zorg

vrijdag 12 oktober - 21:35
 • 08 Oktober 2018

gastenboek